Zes vlinders in een hand symbolisch bronzenbeeld


sinds 16-3-2023 13:43:02

Grote foto zes vlinders in een hand symbolisch bronzenbeeld antiek en kunst beelden houtsnijwerken Grote foto zes vlinders in een hand symbolisch bronzenbeeld antiek en kunst beelden houtsnijwerken Grote foto zes vlinders in een hand symbolisch bronzenbeeld antiek en kunst beelden houtsnijwerken Grote foto zes vlinders in een hand symbolisch bronzenbeeld antiek en kunst beelden houtsnijwerken Grote foto zes vlinders in een hand symbolisch bronzenbeeld antiek en kunst beelden houtsnijwerken Grote foto zes vlinders in een hand symbolisch bronzenbeeld antiek en kunst beelden houtsnijwerken Grote foto zes vlinders in een hand symbolisch bronzenbeeld antiek en kunst beelden houtsnijwerken Grote foto zes vlinders in een hand symbolisch bronzenbeeld antiek en kunst beelden houtsnijwerken Grote foto zes vlinders in een hand symbolisch bronzenbeeld antiek en kunst beelden houtsnijwerken
prijs: € 295
Locatie : Numansdorp  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Staat : Goede staat

Beschrijving

Zes vlinders in een hand brons beeld die omhoogvliegen is een mooi bronzenbeeld voor diverse symbolische gelegenheden om binnen of buitenshuis te plaatsen.
Dit eenvoudige maar verfijnde ontwerp van een vrouwelijke hand met omhoog fladderende bruin bronzen gekleurde vlinders zijn de basis voor een speels symbolisch bronzen beeld.
Lengte : 33 cm
Breedte: 26 cm
Diepte : 13 cm
Gewicht : 2,9 kg
100 % Bronze

Wij kunnen voor u ook een sokkel en tekst plaatje verzorgen, mail vrijblijvend naar meer informatie.
Prijs in winkelwagentje is de prijs van een standaard bruin bronzen beeld zonder de extra opties als tekst plaatje en vlinders in elk gewenste kleur, zie de foto's van opdrachten van klanten.
Opties:
Prijs gegraveerd tekstplaatje in messing of andere kleur met tekst kost 50 euro.
Prijs per gekleurde vlinder kost 20 euro.
Prijs van een zwart marmeren sokkel kost 85 euro.
Zie in de webshop onder de naam vlinders nog meer voorbeelden van deze bijzondere bronzen hand met vlinders.
Prijs 295 euro is zonder de extra opties zoals de vlinders in kleur en met sokkel en tekst plaat.

The release of De vrijlating waaruit zes bronzen vlinders worden vrijgelaten uit een geopende hand geeft een extra accent met een symbolische waarde aan bij een speciale gelegenheid. Het vrijlaten van vlinders is oorspronkelijk een traditie bij de Amerikaanse indianen, die een wens deden elke keer als ze een vlinder loslieten. Inmiddels is deze traditie ook in andere landen zoals Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Duitsland en een groot aantal Zuid Amerikaanse landen, zeer geliefd bij diverse gelegenheden.

Symboliek van de vlinder:
De vlinder heeft meerdere symbolische betekenissen. Als algemeen symbool symboliseert de vlinder de kortstondigheid van het leven, dit vanwege zijn teerheid en korte levensduur.
Dansen, vrolijkheid
Vlinders lijken welhaast te dansen als ze op bloemen neerstrijken. Ze herinneren ons eraan dat we in het leven de dingen niet zo serieus moeten nemen. Ze wekken een gevoel van lichtheid en vreugde in ons op en houden ons voor dat het leven een dans is en dansen op zich al grote vreugde schenkt. Vlinders wekken ons ertoe op omhoog te komen en ons te bewegen, want als je beweegt, dans je al. Dansen geeft ons de zoetheid van het leven terug. Dat wordt nog eens onderstreept door het feit dat vlinders smaakreceptoren op hun voorpoten hebben. Eroverheen lopend proeven ze de bloemen. Verschijnt er een vlinder, vraag je dan af hoeveel of hoe weinig vreugde je in je leven ervaart. Fleur op, kijk uit naar verandering. Besef dat alle verandering goed is.
Religieuze betekenis
Voor Christenen is de dood de overgang naar een beter leven, de overgang van een tranendal naar het Hemelse Koninkrijk.
De vlinder symboliseert hierbij:
Bij het sterven van de mens ontstijgt de ziel haar stoffelijk omhulsel, zoals een vlinder haar pop.
De drie stadia die de ziel doorloopt: leven, dood en wederopstanding.
Transformatie
Vermoedelijk geen ander dier of insect is zo symbolisch geworden voor het proces van transformatie en gedaante verwisseling als de vlinder. Elke dag transformeren we, elke dag veranderen we. Beleef jouw transformatie ten volle, zie het als een prachtig geschenk en ontdek en ontwikkel de waaier van mogelijkheden die je verkrijgt en reeds bezit. Gebruik je vleugels en vlieg mee de wijde wereld in!
China
De Chinezen zagen er een symbool van huwelijksgeluk en vreugde in. In de Hopi-traditie droegen ongetrouwde meisjes van de vlinderclan hun haar in de vorm van vlindervleugels. In de Indiaanse ov
Kenmerken: Staat: Goede staat, Kopen in Numansdorp


Stuur bericht
Advertentienummer: 30365133 Meld aan Aanbodpagina