Liverpool tienerkamer, zelf samen te stellen - Wimex

sinds 26-8-2023 17:53:48

Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken Grote foto liverpool tienerkamer zelf samen te stellen wimex antiek en kunst stoelen en banken
prijs: € 169
Locatie : Veen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Tienerkamer Liverpool in eikenkleur met grafietgrijs

De stoere meubels uit de serie Liverpool hebben door het materiaal en de grafietgrijze accenten een echte industriële uitstraling. Alle meubels zijn gemaakt van hoogwaardige meubelspaanplaat met een melamine afwerking in eikenkleur. Een stoere tienerkamer, geschikt voor jongens én meiden en bovendien nog eens heel betaalbaar!

Ledikant Liverpool kunnen we u in twee afmetingen aanbieden: als 1-persoonsbed in de maat 90 x 200 of, voor wie het fijn vindt wat ruimer te slapen, als twijfelaar in de maat 120 x 200:


 ●  Bed 90 x 200                nu voor € 169,00
 ●  Bed 120 x 200             nu voor € 199,00

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief bedbodem en matras, maar beide zijn uiteraard wel bij ons te bestellen. Informeer vrijblijvend naar al onze mogelijkheden!


Bij beide formaten kunt u een bijpassende set van twee opberglades bijbestellen. De lades zijn voorzien van wieltjes, uitgevoerd in grafietgrijs en zorgen voor veel handige opbergruimte onder het bed.


 ●  Set opberglades             nu voor €  89,00
Ook is een mooi nachtkastje in dezelfde robuuste stijl leverbaar. Het nachtkastje heeft een open vak en een lade met soft-close-systeem.


 ●  Nachtkastje                      nu voor €  69,00
Om er een complete tienerkamer in deze mooie stijl van te maken, zijn diverse bijpassende artikelen verkrijgbaar in de Liverpool-collectie:

Voor een kledingkast kunt u kiezen uit vier varianten: een 2-deurs draaideurkast, een 3-deurs draaideurkast met een spiegel op de middelste deur én voorzien van twee lades, een schuifdeurkast met breedtemaat 135 cm of een schuifdeurkast van maar liefs 180 cm breed. Welke kledingkast heeft uw voorkeur?


 ●  Draaideurkast (2-deurs)      nu voor € 279,00
 ●  Draaideurkast (3-deurs)      nu voor € 339,00
 ●  Schuifdeurkast (135 cm)     nu voor € 449,00
 ●  Schuifdeurkast (180 cm)     nu voor € 499,00
Ook kunnen we u in de serie Liverpool een handige bureautafel aanbieden. Deze heeft een ruim bureaublad van 70 x 140 cm. U kunt hier een bijpassend ladeblok bij bestellen. Dit is makkelijk verrijdbaar door de wieltjes en heeft een open vak en een lade. Het ladeblok is uiteraard ook elders in de slaapkamer of als nachtkastje te gebruiken.


 ●  Bureau                                      nu voor € 249,00
 ●  Ladeblok                                 nu voor €   79,00
Vervolgens kunt u de slaapkamer nog uitbreiden met de bijpassende boekenkast en/of commodekast. De ruime boekenkast is voorzien van vijf open vakken én twee grafietgrijze lades. Ook de commodekast biedt veel extra opbergruimte, dankzij twee kasten, twee open vakken én twee soft-close lades.


 ●  Boekenkast                           nu voor € 199,00
 ●  Commodekast                    nu voor € 249,00
Tot slot is in de serie Liverpool nog een wandplank bij te bestellen, om bijvoorbeeld boeken of leuke woonaccessoires op te zetten:


 ●  Wandplank                            nu voor €   59,00


Afmetingen :

1-persoonsbed: 210 cm lang x 96 cm breed x 85 cm hoog

Twijfe
Kenmerken: Kopen in Veen


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 53257893 Meld aan Aanbodpagina