Collectie tekeningen Frank Rosen


sinds 23-2-2022 03:02:49

Grote foto collectie tekeningen frank rosen antiek en kunst kunst Grote foto collectie tekeningen frank rosen antiek en kunst kunst Grote foto collectie tekeningen frank rosen antiek en kunst kunst Grote foto collectie tekeningen frank rosen antiek en kunst kunst Grote foto collectie tekeningen frank rosen antiek en kunst kunst Grote foto collectie tekeningen frank rosen antiek en kunst kunst Grote foto collectie tekeningen frank rosen antiek en kunst kunst Grote foto collectie tekeningen frank rosen antiek en kunst kunst Grote foto collectie tekeningen frank rosen antiek en kunst kunst Grote foto collectie tekeningen frank rosen antiek en kunst kunst
prijs: € 395
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Ruim 50 houtskooltekeningen door Frank Rosen (1946). De illustraties zijn in 1971 gemaakt voor het boek 'Dromen van vrede, verhalen uit het Oude Testament' geschreven door Gertie Evenhuis en Nico Bouhuijs.


Grote collectie van ruim 50 houtskooltekeningen door Frank Rosen (1946). De illustraties zijn gemaakt voor het boek 'Dromen van vrede, verhalen uit het Oude Testament' geschreven door Gertie Evenhuis en Nico Bouhuijs. Frank Rosen studeerde van 1964 tot 1968 aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Hij begon zijn carrière als decorontwerper en vormgever bij de Nederlandse Televisie. Zo was hij betrokken bij de serie Sil de Strandjutter en Herodotus. Vanaf 1985 richtte Rosen zich op zijn autonome werk, maar werkte daarnaast ook in opdracht. In de publieke ruimte zijn op meerdere plaatsen in Nederland kunstwerken van zijn hand te vinden. Datering: 1971. Conditie: de tekeningen zijn in prima conditie, hier en daar gebruikssporen en verkleuring van het papier.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Bijbels Museum
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): M000000126


Kenmerken: Kopen in AmsterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 26925063 Meld aan Aanbodpagina