Kangaroo (Perth Mint Australia) 1 oz 2019


sinds 18-5-2020 15:29:47

  • Grote foto kangaroo perth mint australia 1 oz 2019 antiek en kunst overige in antiek gebruiksvoorwerpen
  • Grote foto kangaroo perth mint australia 1 oz 2019 antiek en kunst overige in antiek gebruiksvoorwerpen
Grote foto kangaroo perth mint australia 1 oz 2019 antiek en kunst overige in antiek gebruiksvoorwerpen Grote foto kangaroo perth mint australia 1 oz 2019 antiek en kunst overige in antiek gebruiksvoorwerpen
prijs: 
€ 31,38
Locatie : Julianadorp  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

● Australische Kangaroo (Perth Mint) 1 ounce 2019
 ●  Zie ook onze voorraad Monsterboxen


Australische Kangaroo (Perth Mint) 1 ounce 2019
De Australische Kangaroo 2019 wordt geslagen door de Perth Mint (niet te verwarren met de langlopende Kangaroo uitgifte van de Royal Australian Mint). Dit betreft één van de mooiste ounce munten die te koop zijn. Deze zilveren munt is een wettig betaalmiddel in Australië, en bevat een zilvergehalte van 99,99% en wegen 1 troy ounce = 31,1034768 gram. De munt is in 2015 voor het eerst uitgegeven in een oplage van 300.000 stuks, maar deze is door de Perth Mint verkocht aan maar 1 handelaar in Amerika. De 2016 versie van de munt, is de eerste die voor een breed publiek beschikbaar is. Op de voorkant staat een prachtige afbeelding van de Kangaroo, op de achterkant het portret van Queen Elizabeth II.
 
De munten zijn erg populair als belegging.
 
Levering
Bestellingen van 25 munten van het zelfde jaar worden altijd in de bijbehorende plastic tube geleverd. Losse munten worden of in een individuele muntkoker geleverd en anders in een bijbehorend plastic hoesje. Per 250 munten, worden de munten in de orginele monsterbox geleverd.
 
Zie eventueel de Monsterboxen voor extra voorraad
 
Kwaliteit
De munten worden uit voorraad geleverd, en komen daarmee niet rechtsstreeks van de producent af. Echter zijn de munten veelal de muntkoker of niet uit geweest. De munten kunnen soms krassen, aanslag en/of melkvlekken bevatten.
 
BTW
Dit product wordt onder de margeregel verhandeld. Dit houdt in dat wij btw afdragen over de marge die wij behalen op dit product. De btw mag hierdoor door ons niet op de factuur vermeld worden. De prijs op de website is inclusief btw.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): Kangaroo-Perth-Mint-2019
 ● Type: simple


Kenmerken: Kopen in JulianadorpKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23938030 Meld aan Aanbodpagina