10 stuks zilveren munt Philharmoniker 2021 1 t/oz. Munt is g


sinds 11-4-2022 03:01:47

  • Grote foto 10 stuks zilveren munt philharmoniker 2021 1 t oz. munt is g antiek en kunst overige in antiek gebruiksvoorwerpen
  • Grote foto 10 stuks zilveren munt philharmoniker 2021 1 t oz. munt is g antiek en kunst overige in antiek gebruiksvoorwerpen
Grote foto 10 stuks zilveren munt philharmoniker 2021 1 t oz. munt is g antiek en kunst overige in antiek gebruiksvoorwerpen Grote foto 10 stuks zilveren munt philharmoniker 2021 1 t oz. munt is g antiek en kunst overige in antiek gebruiksvoorwerpen
prijs: € 422,70
Locatie : Huizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Zilveren munt Philharmoniker 2021 1 t/oz. De zilveren Wiener Philharmoniker munt is geslagen in 99,9% puur zilver. Dit is de eerste zilveren beleggingsmunt uit Europa, deze worden geleverd van uit een speciaal beveiligde locatie.

De zilveren Wiener Philharmoniker munt is geslagen in 99,9% puur zilver. Dit is de eerste zilveren beleggingsmunt uit Europa geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver. Deze zilveren Wiener Philharmoniker munten zijn geïntroduceerd door de Royal Austrian Mint in 2008, na het grote succes van de gouden Philharmoniker munt. WILLEMXL shop biedt u de Philharmoniker munt per 10 stuks aan. 379,00 euro Zilveren Philharmoniker
De zilveren Philharmoniker is een munt die sinds 2008 geproduceerd wordt door het Oostenrijkse munthuis. De munten staan geheel in het teken van het wereldwijd bekende Wiener Philharmoniker orkest, want op de voorzijde pronkt het grote orgel van het orkest, samen met de tekst Republiek Oostenrijk.

De munt bevat 1 troy ounce aan puur zilver, wat ook op de munt zelf vermeld staat. Ook is het productiejaar op de voorkant van de munt geslagen. Op de achterkant van deze zilveren munt staan verschillende instrumenten van het Philharmoniker orkest en de tekst ‘Wiener Philharmoniker’ afgebeeld.
Zilveren Philharmoniker munt
Bijzonder aan deze zilveren munt is dat de rand niet geribbeld, maar juist glad is. De diameter van de Philharmoniker munt is met 37 milimeter aan de kleine kant voor een munt van een troy ounce, de dikte van de munt is 3 millimeter. De zilveren Philharmoniker munt word u aangeboden per 10 stuks.
Meer dan 80 miljoen zilveren munten
De Oostenrijkse Philharmoniker is niet alleen een zeer populaire beleggingsmunt in Europa, maar ook in de Verenigde Staten en Japan. Tussen 2008 en 2015 zijn er al meer dan 80 miljoen van deze zilveren munten verkocht. De munten zijn alleen in Oostenrijk wettig betaalmiddel, maar kunnen in de hele Eurozone onder de btw margeregeling verhandeld worden. Dat betekent dat u alleen btw betaalt over de winstmarge van de handelaar en niet over de munten zelf.
Wiener Philharmoniker
Het Wiener Philharmoniker is een symfonieorkest dat in 1842 werd opgericht. Het is een van het meest beroemde orkesten ter wereld deelt volgens kenners de toppositie met het Berliner Philharmoniker in Duitsland en het Amsterdamse Koninklijk Concertgebouworkest. Kenmerkend aan dit orkest is het grote orgel, dat ook op de munt staat afgebeeld.
Onze Edelmetalen leveren wij discreet en betrouwbaar uit van uit een speciaal beveiligde locatie.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 7421081238145
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Austrian mint
 ● SKU (eigen artikel code): HZN38145
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 4011021


Kenmerken: Kopen in HuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27025130 Meld aan Aanbodpagina